Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Viena taisnība visiem" by Donna Leona " eBook PDF Kindle ePub Free

Viena taisnība visiem

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Viena taisnÄ«ba visiem
  • Author : Donna Leona
  • Release Date : January 16, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1289 KB

Description

Izmeklē komisārs Bruneti

Komisārs Bruneti ierodas prestižajā San Martino militārajā akadēmijā, lai izmeklētu ietekmÄ«ga cilvēka dēla – jaunā kadeta Ernesto Moro nāves apstākļus. PuiÅ”a vecāki ir ŔķīruÅ”ies, tomēr neviens nepieļauj domu, ka tā bijusi paÅ”nāvÄ«ba, un arÄ« Bruneti uz Å”o militārās akadēmijas pārstāvju izvirzÄ«to teoriju sāk raudzÄ«ties arvien skeptiskāk. Jo dziļāk komisārs pēta notikumus, kas noveduÅ”i pie jaunā puiÅ”a nāves, jo naidÄ«gāka un noraidoŔāka kļūst gan dažu citu studentu, gan mācÄ«bspēku attieksme pret izmeklÄ“Å”anu.

Vai tā ir tikai itāļiem tik raksturÄ«gā nevēlÄ“Å”anās nonākt jebkādās attiecÄ«bās ar varas iestādēm vai tomēr – klusÄ“Å”anas sazvērestÄ«ba?

Donna Leona ir amerikāņu rakstniece, kura ilgus gadus dzÄ«vojusi Venēcijā un visā pasaulē pazÄ«stama kā komisāra Gvido Bruneti radÄ«tāja. Viņas kriminālromāni ir tulkoti un izdoti vairāk nekā trÄ«sdesmit valodās, izņemot itāļu, pēc paÅ”as autores lÅ«guma. Donna Leona saņēmusi vairākas literārās godalgas, žurnāls The Times viņu ierindojis starp piecdesmit pasaules labākajiem kriminālromānu autoriem, un pēc viņas sarakstÄ«to grāmatu motÄ«viem uzņemts arÄ« televÄ«zijas seriāls par komisāru Bruneti.

No angļu valodas tulkojusi Ieva Kalnciema.


Free Books Download "Viena taisnība visiem" PDF ePub Kindle